Det är inte bara en ny hemsida utan också en del nyheter inom vårt utbud. Vi som kommer att synas och skriva i den är bloggen är Helen och Inga-Lill och vi arbetar båda på kontoret hos Wimix Resurs i Lomma.

Vilka är vi då? Jag som bloggar idag heter Inga-Lill Lellky och är nytillträdd vd på Wimix Resurs sedan november 2018. Mitt uppdrag är bland annat att marknadsföra bolaget. Helen Berggren är allt ifrån ny. Hon började sin bana på Wimix Resurs redan 2007 med hemstädning som uppdrag och sedan 2012 arbetar hon som arbetsledare. Hon är spindeln i wimix-nätet. Hon är den som har kontakt med våra kunder, hon lämnar offerter, utför städbesiktning och schemalägger alla våra uppdrag.

Vad är det då för nyheter?
Jo! Det ska vara enkelt för dig att välja. Som privatkund väljer du mellan BAS eller FLEXIBEL- städning. Med vår BAS-städning följer vår personal en i förväg upprättad checklista. Med FLEXIBEL gör vi tillsammans med dig som kund ett skräddarsytt upplägg där du dessutom får det lilla extra. Du kan välja att anlita oss varje månad eller varför inte varje kvartal. Helen kommer på hembesök, lyssnar av just dina behov och lämnar därefter en offert.

Som företagskund behöver du bara en leverantör och det är Wimix. Vi är nämligen en helhetsleverantör viket innebär att företag kan även kan köpa sitt förbrukningsmaterial via oss. Det kan t ex vara toapapper, tvål, kopieringspapper, kaffe och filter. Vi värnar om kvalitet och miljö, därför erbjuder vi enbart produkter som är dryga och som inskar er förbrukning.

 

Inga-Lill Lellky
Vd Wimix Resurs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *