Våra kunder betyder allt!

Hej, det är jag som är Helen.

Det är jag som svarar när du kontaktar oss. Det är jag som kommer ut på ett första förutsättningslöst och kostnadsfritt besök. Det är jag som är med städaren när vi startar upp vårt uppdrag. Det är jag som kommer ut och gör besiktning av uppdraget. Det är jag som tar emot dina synpunkter. Vi är inget stort städbolag och vi strävar inte heller dit.

Vi bygger kundnära relationer för vill att du ska stanna hos oss, länge!

Jag har själv arbetat på Wimix Resurs i snart 11 år och vi har trogen personal som stannar hos oss länge vilket betyder att du alltid får samma resurs.

Hos är det enkelt, flexibelt och dina behov styr vårt uppdrag. Ingen kund är det andra lik.

Varma hälsningar

Helen Berggren

Arbetsledare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *