Är alla städbolag likadana?

Med oss har du alltid Nöjd Kund-garanti

Prova oss så får du se. Hos oss är det enkelt, flexibelt och dina behov styr vårt uppdrag. Inget företag är det andra likt. Därför vill vi att ni berättar vad just ert behöver hjälp med. Sen utför vi de sysslorna. Väljer du oss väljer du vägen till en enklare vardag. Välkommen till helhetsleverantören Wimix Resurs.

Städ

Det är lättare att koncentrera sig på jobbet om man slipper irritera sig på överfulla papperskorgar och smutsiga golv. Vi städar både små och stora kontor där vi t ex dammsuger, torkar golv, vattnar blommor och tar hand om kök, toaletter och trappor.

Fönsterputs

Låt solen och energin flöda in på ert kontor genom skinande rena fönster. Vi putsar invändigt och utvändigt och hela fönsterpartier, takfönster, uterum eller vad du önskar. Speglar och annat som kräver en uppfräschning ser vi över i bara farten.

Trädgård

En välkomnande entré är en god start för bra affärer. Vi utför både större och mindre jobb. Med stor omsorg planterar vi blommor, klipper gräs, rensar ogräs, rensar rabatter, beskär buskar och träd, klipper häckar, kör till soptippen och mer därtill.

Wimix blogg

Så här arbetar vi kring Covid-19

Sedan en tid tillbaka är vi alla på något sätt påverkade av spridningen av Covid-19 i samhället. Detta innebär att vi alla måste vidta ett antal aktiviteter och försiktighetsåtgärder och agera på ett sätt som vi normalt sett inte skulle behövt . Vi på Wimix Resurs följer hela tiden myndigheternas information kring denna situation och … Read More

Våra kunder betyder allt!

Våra kunder betyder allt!

Hej, det är jag som är Helen.
Det är jag som svarar när du kontaktar oss. Det är jag som kommer ut på ett första förutsättningslöst och kostnadsfritt besök. Det är jag som är med städaren när vi startar upp vårt uppdrag. Det är jag som kommer ut och gör besiktning av uppdraget. Det är jag som tar emot dina synpunkter. Vi är inget stort städbolag och vi strävar inte heller dit.

Vi bygger kundnära relationer för vill att du ska stanna hos oss, länge!
Jag har själv arbetat på Wimix Resurs i snart 11 år och vi har trogen personal som stannar hos oss länge vilket betyder att du alltid får samma resurs.

Ett rent snyggt kontor och en välkomnande entré inspirerar medarbetare och kunder - och ger högre lönsamhet.

Offert

Ni berättar vad ni behöver hjälp med och hur ofta, vi skräddarsyr och lämnar offert. Genomgång och av era lokaler och förutsättningar innan uppstart. Vi arbetar oftast två och två. Rengöringsmedel ingår.

+ Läs mer

Bra att veta

Wimix arbetar mycket med både trygghet, kvalité och miljö. Det kommer du märka när vi träffas. Då visar vi t ex produkterna vi använder. De är alltid svensktillverkade och svanenmärkta.

+ Läs mer