Bra att veta

Känn dig trygg med Wimix

Wimix arbetar mycket med både trygghet, kvalité och miljö. Det kommer du märka när vi träffas. Då visar vi t ex produkterna vi använder. De är alltid svensktillverkade, svanenmärkta och utan starka dofter. För er trygghet strävar vi alltid efter att det är samma personal som arbetar på ert kontor och att de kommer vid samma tid. Skulle något inträffa blir ni alltid kontaktade i förväg.

Med Wimix gör ni det enkelt för ert företag. Ni får en enda leverantör av era vardagsresurser – enkelt och smidigt!

Helhetsleverantör

Wimix Resurs är en helhetsleverantör. Det innebär att ni kan köpa toalettpapper, tvål, pappershanddukar, kopieringspapper, diskmedel, hushållspapper, handlotion, doftspray, kaffe, filter, kakor, frukt, veckoblommor, fredagsgodis och mycket mer av oss. Allt för att ni skall få en enklare tillvaro och kunna koncentrera er på det som är viktigt.

Lägre kostnader

Både Wimix Resurs och våra leverantörer värnar om kvalitet och miljö. Det är viktigt för oss att de produkter vi använder är både dryga och miljövänliga. Våra rengöringsmedel är t ex koncentrerade och dryga. De produceras i Sverige vilket möjliggör korta transporter. Toalettpappret vi erbjuder är hygieniskt och fördelat på ark vilket innebär 40% lägre förbrukning.

Nöjd Kund-garanti

För oss är det viktigt att du blir fullt nöjd. Vår personal arbetar alltid efter en checklista. Vi följer upp och kvalitetssäkrar nya kunder efter tre månader. Och du har alltid 48 timmar på dig att reklamera våra utförda uppdrag. Då kommer vi tillbaka eller gör justering på fakturan. Allt för att du skall känna dig trygg med Wimix.

Miljö

Wimix bedriver ett aktivt miljöarbete. För oss innebär det att vi alltid fattar beslut med hänsyn till omvärlden, inte bara vår egen omgivning. Vi sparar energi överallt där det går. Vi har t ex arbetat bort mycket överflödig resväg. Vi använder endast svensktillverkade och svanenmärkta produkter utan starka dofter. Övrigt material handlar vi ekologiskt, rättvisemärkt och närproducerat när det är möjligt.