Kontakt

Kort om Wimix

Vi startade vår verksamhet 2007 som ett lokalt miljövänligt resursbolag som utgår från Lomma. Vi har fortfarande vårt kontor i Lomma men numera jobbar vi i hela västra Skåne. Vi använder oss endast av svensktillverkade och svanenmärkta städ- och kemprodukter. Med stort kunnande, hög service, kvalitet och miljövänlighet gör vi din vardag lite enklare - med ett leende på läpparna!

Affärsidé

Wimix Resurs utför städ- och trädgårdstjänster till företag och privatpersoner i Lomma med omnejd. Vi har ett unikt kundfokus och skapar kundnära relationer. Vi är flexibla och arbetar mot en utpräglad miljöprofil.

Mål och vision

Vårt mål är att ge högklassig service inom våra tre affärsområden. Alltid personlig service med hög kvalité. Du som kund skall känna skillnad när du haft Wimix hos dig. Visionen är att Wimix skall växa i regionen. Wimix skall upplevas som den bästa servicepartnern för varje enskild kund.

Verksamhetspolicy

Wimix Resurs skall upplevas som den bästa servicepartnern för varje enskild kund. Vi skall upplevas som, och vara, ett miljövänligt alternativ. Wimix skall ha som grund att följa lagar och krav och arbeta med ständiga förbättringar. Vi skall vara ett föredöme som arbetsplats genom goda arbetsvillkor för vår personal.

Låt era medarbetare fokusera på sina ordinarie arbetsuppgifter - anlita Wimix som er vardagsresurs.

Wimix Resurs

Alla kunder erbjuds ett kostnadsfritt och förutsättningslöst besök på företaget där vi berättar mer om våra tjänster och ni har möjlighet att berätta om era behov. Allt för att ni ska få en så skräddarsydd tjänst som möjligt. Bokning görs via 040 456 682 eller info@wimix.se


*Fältet är obligatoriskt

Inga-Lill Lellky

VD
inga-lill.lellky@wimix.se
0709 36 06 31

Helen Berggren

ARBETSLEDARE
helen.berggren@wimix.se
040 456 682