Offert

Kostnadsfritt och
förutsättningslöst besök

Innan vi börjar vårt uppdrag träffar vi alltid våra nya företagskunder på plats. Då berättar vi mer om våra tjänster och ni har möjlighet att berätta om era behov. Allt för att ni ska få en så skräddarsydd tjänst som möjligt. Bokning görs via 040 456 682 eller info@wimix.se

Wimix Resurs är en helhetsleverantör!

FÖRETAG FLEXIBEL

Ni berättar vad ni behöver hjälp med och hur ofta, vi skräddarsyr och lämnar offert. Genomgång av era lokaler och förutsättningar innan uppstart. Vi arbetar oftast två och två. Rengöringsmedel ingår.

FÅ 40% LÄGRE FÖRBRUKNINGSKOSTNADER
Wimix är en helhetsleverantör, vilket innebär att ni även kan köpa ert förbrukningsmaterial via oss. Det kan t ex vara toapapper, tvål, kopieringspapper, kaffe och filter. Vi värnar om kvalitet och miljö, därför erbjuder vi enbart produkter som är dryga och som minskar er förbrukning.

Boka Wimix-besök


*Fältet är obligatoriskt

Vi underlättar din vardag

Låt solen och energin flöda in i ert hem genom skinande rena fönster. Grovstäda från golv till tak. Eller klipp det där trädet som alltid varit för högt. Hinner du inte med tar vi hand om det! Vi utför allt ifrån städning, fönsterputs och blomskötsel till matinköp, tvätt och gräsklippning. Lätt och smidigt och bara ett samtal bort.