Tjänster

Wimix nöjdhetsgaranti
alltid för dig som kund

Vi strävar efter att du som kund alltid ska bli 100% nöjd

Låt era medarbetare fokusera på sina ordinarie arbetsuppgifter och anlita Wimix som er vardagsresurs. Med noggrant utvalda och utbildad personal levererar vi ett resultat som ni garanterat blir nöjda med. Dessutom är alla våra produkter svensktillverkade och svanenmärkta.

Det är enkelt med Wimix

Du slipper kryssa i besvärliga formulär. Vi är bara ett samtal eller mail bort. Du berättar vad du vill ha och hur ofta, vi lämnar offert och sen är vi ingång. Enklare kan det inte bli. 

Rent och fräscht kontor

I vår företagsstäd ingår omfattande rengöring av kontorets alla rum
Ni bestämmer hur mycket hjälp företaget behöver. Tjänster vi utför är bl a att vi dammsuger och moppar golv, dammsuger mattor, torkar golvlister, dörrhandtag, karmar, kontakter, fönsterbrädor och fria ytor. Vi dammar av hyllor och möbler. Därtill kök och toalett där kakel, vitvaror, vask och vaskskåp städas. I köket torkas luckor och vitvaror med vårt specialmedel som skyddar mot kladdiga fingrar. Kaffekokaren får lite kärlek. Kaffe, filter, frukt och kakor fylls på om det önskas. På toaletten rengör vi klosett och fyller på förbrukningsmaterial.

Skinande rena fönster

Låt energin flöda in i för en kreativ arbetsplats
Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp. Wimix professionella fönsterputsare rengör era fönster effektivt så att ni knappt ser att där finns någon ruta. Vi putsar invändigt och utvändigt och hela fönsterpartier, takfönster, uterum eller vad just ni önskar. Resultatet blir skinande rena fönster, fönsterkarmar, spröjsar och bleck. Speglar och annat som kräver en uppfräschning ser vi över i bara farten.

Trädgårdssnyggt

En välkomnande entré
Många företag har altan, balkong eller trädgård för välbehövliga pauser och produktiva möten. Blommor, gräs och träd behöver omvårdnad. Vi på Wimix tar gärna hand om din utemiljö så att den är välskött och prydlig. Vi utför både större och mindre jobb. Med stor omsorg planterar vi blommor, klipper gräs, rensar ogräs och rabatter, beskär buskar och träd, klipper häckar, kör till soptippen och mer därtill.