Är alla städbolag likadana?

Med oss har du alltid Nöjd Kund-garanti

Prova oss så får du se. Hos oss är det enkelt, flexibelt och dina behov styr vårt uppdrag. Vi tror inte att du behöver samma som din granne eller kompis. Därför vill vi att du berättar vad just du behöver hjälp med. Sen utför vi de sysslorna. Väljer du oss väljer du vägen till en enklare vardag. Välkommen till Wimix Resurs.

Städ

I vår hemstädning ingår omfattande rengöring av hemmets alla rum. Dina behov styr vårt upplägg och kan lätt justeras allt eftersom. Skönt när timmarna upplevs för få och måstena för många. Hjälpen är bara ett samtal bort.

Fönsterputs

Låt energin flöda in i ditt hem genom skinande rena fönster. Att putsa fönster tillhör de sysslor som ofta skjuts upp, ibland så länge att det nästan är svårt att avgöra vädret där utanför glaset. Vi ser till att du ser ut.

Trädgård

I en trädgård skall man njuta och följa säsongerna och allt det vackra. Men många gånger känns det som en belastning, speciellt sommartid när allt växer så fort. Vi hjälper dig så att utemiljön blir vacker, prydlig och lättskött.

Wimix blogg

Så här arbetar vi kring Covid-19

Sedan en tid tillbaka är vi alla på något sätt påverkade av spridningen av Covid-19 i samhället. Detta innebär att vi alla måste vidta ett antal aktiviteter och försiktighetsåtgärder och agera på ett sätt som vi normalt sett inte skulle behövt . Vi på Wimix Resurs följer hela tiden myndigheternas information kring denna situation och … Read More

Våra kunder betyder allt!

Våra kunder betyder allt!

Hej, det är jag som är Helen.
Det är jag som svarar när du kontaktar oss. Det är jag som kommer ut på ett första förutsättningslöst och kostnadsfritt besök. Det är jag som är med städaren när vi startar upp vårt uppdrag. Det är jag som kommer ut och gör besiktning av uppdraget. Det är jag som tar emot dina synpunkter. Vi är inget stort städbolag och vi strävar inte heller dit.

Vi bygger kundnära relationer för vill att du ska stanna hos oss, länge!
Jag har själv arbetat på Wimix Resurs i snart 11 år och vi har trogen personal som stannar hos oss länge vilket betyder att du alltid får samma resurs.

Lägg tid på det som är viktigt för just dig! Nyttja Rut-avdraget för 50% avdrag på priset.

Pris och hembesök

Alla kunder erbjuds ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök där vi berättar mer om våra tjänster och ni har möjlighet att berätta om era behov.

+ Läs mer

Bra att veta

Wimix arbetar mycket med både trygghet, kvalité och miljö. Det kommer du märka när vi träffas. Då visar vi t ex produkterna vi använder.

+ Läs mer