Bra att veta

Känn dig trygg med Wimix

Wimix arbetar mycket med både trygghet, kvalité och miljö. Det kommer du märka när vi träffas. Då visar vi t ex produkterna vi använder. De är alltid svensktillverkade, svanenmärkta och utan starka dofter. För din trygghet strävar vi alltid efter att det är samma personal som arbetar hemma hos dig och att de kommer vid samma tid. Skulle något inträffa blir du alltid kontaktad i förväg.

Frågor kring att anlita ett städbolag kan vara många. Vi finns för dig – välkommen att kontakta oss!

Inför vårt besök

Det är enkelt med Wimix! Egentligen behöver du inte göra något inför våra besök, men vill du, plocka gärna undan t ex kläder och leksaker. Då blir vårt uppdrag effektivare. Har du inte möjlighet gör naturligtvis vi det! Se också gärna till att dammsugaren är i bra skick. Vi använder våra svensktillverkade och Svanenmärkta produkter.

Nöjd Kund-garanti

För oss är det viktigt att du blir fullt nöjd. Vår personal arbetar alltid efter en checklista. Vi följer upp och kvalitetssäkrar nya kunder efter tre månader. Och du har alltid 48 timmar på dig att reklamera våra utförda uppdrag. Då kommer vi tillbaka eller gör justering på fakturan. Allt för att du skall känna dig trygg med Wimix.

Rut-avdrag

Skattereduktion som ger dig 50% avdrag på priset, direkt på din faktura. För att få information om hur mycket du är berättigad att utnyttja bör du kontakta Skatteverket. Skattereduktionen är max 25000 kronor/år och person om man är yngre än 65 år. Om du över 65 år det 50000 kronor/år och person.

Miljö

Wimix bedriver ett aktivt miljöarbete. För oss innebär det att vi alltid fattar beslut med hänsyn till omvärlden, inte bara vår egen omgivning. Vi sparar energi överallt där det går. Vi har t ex arbetat bort mycket överflödig resväg. Vi använder endast svensktillverkade och svanenmärkta produkter utan starka dofter. Övrigt material handlar vi ekologiskt, rättvisemärkt och närproducerat när det är möjligt.

Städtips

Vår duktiga och professionella personal delar löpande med sig av smarta städtips och annat bra att veta på vår blogg. Som du vet använder Wimix enbart svensktillverkade och Svanenmärkta produkter. Använd dessa du med, de är fantastiska! De är koncentrerade och därmed väldigt dryga, följ doseringsanvisningarna för minsta möjliga miljöpåverkan.