Referenser

Våra kunder betyder allt

En nöjd kund är den bästa reklamen. Vår långa erfarenhet, duktiga personal och närhet till kunden gör det möjligt för oss att göra ett riktigt bra jobb. Tack till våra kunder som vill rekommendera oss vidare.

Vårt bästa beslut!

Vi har bägge krävande heltidsarbeten och för att minska stressen anlitar vi Wimix Resurs . Det har vi inte ångrat en enda sekund. Vi bokar numera en flexibel-städning varje månad och får hjälp med det vi behöver få gjort just den gången. Nu har vi det alltid fräscht i kylskåpet , har en ren ugn och tvätten fixad. Helen Berggren håller koll på vem som ska komma till oss och meddelar oss i god tid. Vi kan verkligen rekommendera Wimix Resurs.

Peter och Karin, Mandelpilsgränd i Bara

Mina varmaste rekommendationer! 

Vi bor centralt i Lomma i en lägenhet med härligt ljusinsläpp. Jag och min man arbetar båda heltid med en hel del resande och vår tonårsdotter har fullt upp med sitt skolarbete. Tiden räcker inte riktigt till för oss så därför anlitar vi Wimix Resurs som kommer hem till oss samma dag, varje vecka.

Regina, Sommargatan i Lomma

Vår trädgård mår mycket bättre!

Varje år från maj månad till september tar vi hjälp av Wimix Resurs för att få hjälp i vår trädgård. Det blir en bra start på våren och vi uppskattar verkligen hjälpen. Vi märker att trädgården mår mycket bättre av löpande underhåll och det frigör mycket tid för oss att fokusera på detaljerna som t ex plantering av blommor istället för att bara rensa ogräs.

Nöjd kund i Bjärred

Vi är jättenöjda!

Varannan vecka, samma dag, kommer Eva från Wimix Resurs till vår familj. Hon vet alltid vad som behöver fixas hemma hos oss och vi njuter av att komma hem till ett välstädat hem. Eva har en förmåga att 'städa med ögonen' - hon missar inget.

Maria, Björnbärsgatan Lomma