Tjänster

Wimix nöjdhetsgaranti
alltid för dig som kund

Vi strävar efter att du som kund alltid ska bli 100% nöjd

Vårt samhälle ställer snabbt krav och ökar pressen på vår vardag så tiden knappt räcker till. Vi tar hand om städning, fönsterputs och trädgård så att du kan fokusera på andra viktigare saker. Med noggrant utvalda och utbildad personal levererar vi ett resultat som ni garanterat blir nöjda med. Dessutom är alla våra produkter svensktillverkade och svanenmärkta.

Det är enkelt med Wimix

Du slipper kryssa i besvärliga formulär. Vi är bara ett samtal eller mail bort. Du berättar vad du vill ha och hur ofta, vi lämnar pris och sen är vi ingång. Enklare kan det inte bli. Glöm inte nyttja Rut-avdraget som ger 50% avdrag på priset.

Rent och fint hemma

I vår hemstädning ingår omfattande rengöring av hemmets alla rum
Vi dammsuger och moppar golv, dammsuger mattor, torkar golvlister, dörrhandtag, karmar, kontakter, fönsterbrädor och fria ytor. Vi dammar av hyllor och möbler. Därtill kök och badrum där kakel, vitvaror, vask och vaskskåp städas. I köket torkas luckor och vitvaror med vårt specialmedel som skyddar mot kladdiga fingrar. Kaffekokaren får lite kärlek. I badrummet rengör vi toaletten och vi tar bort kalk från duschväggar och städar både i och under badkaret.

Skinande rena fönster

Låt energin flöda in i ditt hem
Att putsa fönster hör till de sysslor som ofta skjuts upp. Wimix professionella fönsterputsare rengör dina fönster effektivt så att du knappt ser att där finns någon ruta. Vi putsar invändigt och utvändigt och hela fönsterpartier, takfönster, uterum eller vad du önskar. Resultatet blir skinande rena fönster, fönsterkarmar, spröjsar och bleck. Speglar och annat som kräver en uppfräschning ser vi över i bara farten.

Trädgårdssnyggt

I en trädgård skall man njuta
Att ha trädgård kan ibland upplevas som svårt, tungt och tidskrävande. Vi på Wimix hjälper gärna till att vårda din utemiljö så att den är välskött och prydlig. Vi utför både större och mindre jobb. Med stor omsorg planterar vi blommor, klipper gräs, rensar ogräs och rabatter, beskär buskar och träd, klipper häckar, kör till soptippen och mer därtill. Släpp det dåliga samvetet, njut och ta hjälp av Wimix!