Wimix blogg

Här delar vi med oss av vår vardag, verksamhet och användbara städtips för både privatpersoner och företag. Helt enkelt smarta råd från proffs på städ, fönsterputs och trädgård. Trevlig läsning!

Så här arbetar vi kring Covid-19

Sedan en tid tillbaka är vi alla på något sätt påverkade av spridningen av Covid-19 i samhället. Detta innebär att vi alla måste vidta ett antal aktiviteter och försiktighetsåtgärder och agera på ett sätt som vi normalt sett inte skulle behövt . Vi på Wimix Resurs följer hela tiden myndigheternas information kring denna situation och … Read More

Våra kunder betyder allt!

Våra kunder betyder allt!

Hej, det är jag som är Helen.
Det är jag som svarar när du kontaktar oss. Det är jag som kommer ut på ett första förutsättningslöst och kostnadsfritt besök. Det är jag som är med städaren när vi startar upp vårt uppdrag. Det är jag som kommer ut och gör besiktning av uppdraget. Det är jag som tar emot dina synpunkter. Vi är inget stort städbolag och vi strävar inte heller dit.

Vi bygger kundnära relationer för vill att du ska stanna hos oss, länge!
Jag har själv arbetat på Wimix Resurs i snart 11 år och vi har trogen personal som stannar hos oss länge vilket betyder att du alltid får samma resurs.

Äntligen är våren här!

Äntligen är våren här!

Preben, en av våra resurser som har arbetat hos oss nästan från starten, har nu länge väntat på våren.